Идеи за малка и модерна кухня
Обзавеждане и Дизайн

Идеи за малка и модерна кухня

idei malka kuhnq

Днес ви представяме интересни идеи за малка и модерна кухня, с които ще ви покажем как може да организирате това помещение перфектно, дори и без да разполагате с много място. Пространството е от значение, но при положение, че нямате много свободно на разположение в територията на стаята за готвене и хранене, ще трябва да го организирате по-добре и по-функционално, така че всичко, от което се нуждаете да се побере вътре и да изглежда добре.

Идеи за малка и модерна кухня

idei za kuhnq malka

Кухнята е това място в къщата, където приготвяме храната и напитките, а това предразполага към наличие на прибори и приспособления в стаята. Това означава, че трябва да се намери подходящото място за всички чаши, вилици, лъжици, ножове, тенджери, чинии, бутилки, подправки и всички останали необходими неща, които обикновено се намират във всяка кухня. Шкафчетата са винаги много удобни, независимо дали са хоризонтални или вертикални. Въпреки, че вертикалните обикновено са по-добра опция в случая, защото могат да спестят повече място и определено трябва да изберете този вид, защото това е сред най-функционалните идеи за малка и модерна кухня.

Функционалност и уют в малкото пространство

malka moderna kuhnq

Не забравяйте стенните рафтове и организирайте с плотове на куки, където може да подредите или закачите някоя посуда или подправки. Ако решите да прибавите островен модул във вашата малка кухня изберете модел, който има много рафтове, чекмеджета и отделения под плота, в които да съхранявате вещите си. По този начин ще внесете функционалност в модерния интериор на стаята.

malka kuhnq obzavejdane

Тайната на добре организираната малка кухня с крие в използването на всеки свободен сантиметър от нея. Изберете мебели, които спестяват място. Чрез рефлектираща повърхност върху кухненските шкафчета или модулния остров ще направите стаята оптически по-голяма. Може да постигнете този ефект и с правилният избор на цветове, например като използвате бяло за основен и преобладаващ тон в интериора.

moderna kuhnq malka

Разгледайте галерията ни с вдъхновяващи предложения с идеи за организиране на интериора в  малката кухня по-най-добрия начин.

Малка модерна кухня с бар в бяло и кафяво

ideq za malka kuhnq

moderna kuhnq

moderna kuhnq obzavejdane

 

idei malka kuhnq moderen interior bqlo kafqvo

ideq malka kuhnq s moderen interioren dizain

idei za moderna kuhnq

moderna kuhnq idei

moderna kuhnq malka